חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמוצים ביתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמוצים מומלצים, מרעננים וטעימים ביותר
חמוצים ביתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמוצים מומלצים, מרעננים וטעימים ביותר
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית בינונית חתוכה לפרחים.
4 גזרים חתוכים דק
1 קולרבי חתוך דק
1 שומר
1 גמבה או פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
רבע כרוב לבן חתוך גס
1 פלפל חריף לאוהבים (אפשר בלי)
2 לימונים
מלח, פלפל שחור, מעט שמון, רבע כוס חומץ, רבע כוס מיץ לימון משומר
מעט גרגרי פלפל אנגלי להשריה
אופן ההכנה
להשרות את פרחי הכרובית כשעה במים חמים עם מעט מלח.
את יתר הירקות לשים בקערה נפרדת עם מים עד גובה הירקות עם מעט מלח וגרגרי פלפל אנגלי
לאחר מכן לשטוף את הירקות גם הכרובית ולהניח במסננת כחצי שעה.
לשים בקערה ולתבל במלח, פלפל שחור, שמן חומץ ומיץ הלימון.
לסחוט לימון אחד ולשים בתערובת ואת הלימון השני לקלף לחצות לארבע ולשים גם בתערובת.
לדחוס הכל לצנצנת אטומה ל-3 ימים.
אחרי 3 ימים לאפסן המקרר, מחזיק מעמד במקרר עד 4 חודשים.
מגיש: oritr
מקור: בישולים-מתכונים לבית חם
שתף את המתכון