הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית מופרדת לפרחים
5 גזרים חתוכים למטבעות
ראש סלרי נקי וחתוך לקוביות
2 קישוא חתוכים לטבעות
שורש פטרוזליה נקי וחתוך לקוביות
ראש שום חתוך לשנים
עלי דפנה
פילפל אנגלי
כפית כורכום
כף סוכר
חומץ
מים
אופן ההכנה
לשים את כל הירקות והתבלינים בסיר
להוסיף מים וחומץ ביחס של שני שליש כוס מים ושליש חומץ עד לכיסוי מלא של הירקות
להביא למצב הרתחה ולבשל 4 דקות
לצננן להעביר לכלי סגור למשך 24 שעות רצוי במקרר
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא חוה
שתף את המתכון