הוראות הכנה
מרכיבים
ירקות להחמצה:כרובית מופרדת לפרחים.מלפפון פרוס לעיגולים.גמבה חתוכה.כרוב פרוס וגזר
לעיגולים או לאורכו וכל המוסיף הרי זה משובח...(הכמויות כרצונכם).
כף מלח.
2 כפות מלאות בהרת של חמוצים(או תבלין העמבה)
חומץ +מים ביחס של 1:1
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את החומץ והמים(אני שמה 3:3) מביאים לרתיחה.
מוסיפים את המלח ואת הבהרת אחרי 3 דקות מוסיפים את כל הירקות ביחד למשך 10 דקות רתיחה
עד שרואים שהמלפפון שינה את צבעו ומכבים את הגז
הערה:יש שמוסיפים את הירקות לפי דרגת הקושי שלו מהקשה לקל.
פותחים את הסיר ומחכים לצינון מוחלט ואז מכניסים לצנצנות מעוקרות ולמקרר ניתן לאכול מיד
מגיש:
מקור: של משפחתי
שתף את המתכון