חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 ביצים
2 כפות סוכר
1/3 מרגרינה
מעט מלח
50 גרם שמרים
מים לפי הצורך (כ- שלוש כוסות)
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים לקערה אחת, ללוש עד ליצירת בצק אחיד ודביק. לאחר מכן עליכם לפזר מעט קמח על הבצק ולכסותו בניילון ניצמד ולתת לו 'לנוח'- 60 דק'. בחלוף השעה , כאשר הבצק כבר תפח עליכם לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדדם לעובי של כ-2 ס'מ. כעט חתכו את הבצק לפי הגודל הרצוי (רצועות ה"חם- חם") המתינו 5 דקות. טגנו את הרצועות בשמן עמוק עד להגעת הבצק לצבע זהוב. – לפני ההגשה רצוי למרוח בדבש.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון