חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין אטריות ועוף ("רישטה" )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מיוחד וטעים ביותר. הסוד הוא באיכות הציר שבו מתבשל התבשיל. br
חמין אטריות ועוף ("רישטה" )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מיוחד וטעים ביותר. הסוד הוא באיכות הציר שבו מתבשל התבשיל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת המרק:
3 כרעיים של עוף
2 גבעולי כרפס
3 בצל ירוק
1 שורש פטרוזיליה
3-4 פלפל אנגלי
עלי דפנה
מלח ופלפל שחור
2 ליטר מים
לתבשיל:
½1 חבילת אטריות מס' 8
שמן
בהרט
מלח
אופן ההכנה
שמים את כל המרכיבים של המרק בסיר בישול במבשלים כשעה. לאחר מכן מוציאים את העןף לצלחת נפרדת ומסננים את ציר המרק. מבשלים את האטריות במי מלח לדרגה אחד לפני "אל-דנטה" (האטריות צריכות להיות קשות) מוציאים מהמים, שוטפים במים קרים ומשמנים מעט את האטריות. מסירים מהעוף המבושל את העור שלו ובסיר רחב מטגנים אותו (את העור) במעט שמן כ -2 דקות, מוסיפים קצת אטריות ומשטחים אותם בסיר ומטגנים אותם כ -2 דקות נוספות.
לוקחים ½ מכמות האטריות ושמים בסיר, מניחים את העוף מעליהם ומטבלים בבהרט ובמלח ומוסיפים את שאר האטריות ומטבלים שוב. יוצקים את הציר עד ¾ גובה הסיר ומבשלים על אש קטנה ביותר כ-3 שעות. יש להקפיד שהסיר מכוסה היטב. (אפשר לבשל על פלטת שבת כל הלילה , רק צריך להקפיד על נוזלים כל הזמן)
הופכים את הסיר על מגש גדול וכך מגישים לשולחן (צריך להישאר כמו עוגה)
בתיאבון!!!!
מגיש: mario
מקור: סורי
שתף את המתכון