חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין - איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאפה של פסטה/אטריות עם עוף השוהה לילה בתנור
חמין - איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאפה של פסטה/אטריות עם עוף השוהה לילה בתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית פסטה עבה (פנה, מסוללים או כל פסטה עבה)
עוף שלם חתוך (כמובן אפשר להתאים בהתאם לכמות האוכלים)
ביצים בהתאם לרצון
800 גרם גזר חתוך (גזר גמדי מתאים מאד)
2 כוסות בצל גצוץ
כוס ציר מרק
תבלינים
קינמון
שמן
אופן ההכנה
מבשלים הפסטה במי מלח כרגיל.
קוצצים הבצל וחותכים הגזר (אם משתמשים בגזר גמדי אזיי רק להפשיר).
ממליחים ומתבלים את העוף ומטגנים העוף במחבת (לצורך "אטימה" ושימור הנוזלים). עד שמשחים קלות
מוציאים העוף. באותה מחבת מטגנים את הבצל והגזר.
לאחר בישול הפסטה מניחים שליש מהכמות בתחתית כלי שיכנס לתנור ומעליו שכבה של חצי מכמות העוף + הירקות מתבלים בקינמון ומכסים בשכבה נוספת של שליש מהפסטה.ומניחם את המחצית השניה של העוף. מכסים בשליש הנותר של הפסטה.
יוצקים 3/4 כוס מרק
מניחים את הביצים ממעל
מכסים הסיר עם נייר אלומניום ומעליו מכסה (צריך להיות סגור הייטב)
מכניסים לתנור על חום של 100 מעלות ללילה כ-8-10 שעות.
בתאבון
מגיש: אבי_טל
מקור: ליידי D
שתף את המתכון