הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי ק"ג תרד או עלי מנגולד בלי החלק הלבן
200 גר' חומוס שהושרה ללילה (אפשר גם שעועית יבשה או חצי/חצי)
גידים או רגל בקר חתוך לפרוסות
כמה חתיכות של בשר בקר שמן
תפו"א
ביצים לפי מס' סועדים
1 וחצי ראש שום שלם
1 בצל בינוני
3 עלי דפנה
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה לא חריפה
אופן ההכנה
בסיר גדול להניח את החומוס עליו את התרד ושאר החומרים.
לכסות במיים, ולהביא לרתיחה על האש.
להמשיך לבשל עוד שעה ואח"כ להעביר
לפלטת השבת לכל הלילה.או לתנור בחם של 110 מעלות
מומלץ לבדוק בלילה אם לא חסר מים!
מגיש:
מקור: בינו גבסו צילום מאיר קוקבוק
שתף את המתכון