חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין חיטה ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין חיטה ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו של בשר מספר 5 טרי טרי
2 כוסות חיטה , להשרות שלוש שעות במים קרים קודם הבישול.
כף אבקת מרק עוף
כפית חוויאג
2 בצלים חתוכים ל-4
4 שיני שום שלמות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
2 ליטר מים
שמן זית לטיגון. בערך רבע כוס
אופן ההכנה
בסיר רצוי כבד מטגנים את הבשר בגוש אחד עם פלפל שחור עד להשחמה.
מוסיפים פנימה את השום והבצל לדקה. מוסיפים את החיטה ומערבבים
לטיגון קצר. מוסיפים 2 ליטר מים רותחים. שומרים על רתיחה 20 דקות בסיר פתוח, ומוציאים קצף.
בשלב הזה מוסיפים כף מלח גס ואת החוויאג מערבבים מעט אם צריך מוסיפים
מים לכיסוי + ס"מ מעל, מנמיכים חום בסיר מכוסה ל-6 שעות.
מוסיפים מים חמים מעת לעת ומנערים בעדינות את הסיר. אפשר להכנס את הסיר
גם לתנור על 100 מעלות ל-6 שעות.
בודקים מלח וטעם. אם חסר מוסיפים מעט אבקת מרק עוף.
מי שלא אוהב בשר יכול לשים במקום חלקי עוף או חזה הודו של נקבה.
אפשר גם להוסיף פנימה בשלב הסופי קובה עשוי אורז טחון ומולא בשר.
אבל זה סיפור קצת יותר ארוך.
מגיש: מוריס
מקור:
שתף את המתכון