חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מקרוני , בצל ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין המבושל בסיר בישול איטי, ריחות מטריפים שקשה לעמוד בפניהם . וההכנה ... קלי קלות. מומלץ להכין ביום שישי בצהריים ולאכול בשבת בצהריים.
חמין מקרוני , בצל ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין המבושל בסיר בישול איטי, ריחות מטריפים שקשה לעמוד בפניהם . וההכנה ... קלי קלות. מומלץ להכין ביום שישי בצהריים ולאכול בשבת בצהריים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק ללא עור נקי ושטוף.
5-4 תפו"א קלופים ופרוסים לאורך
1 חבילת מקרוני בוקטיני ( מקרונים עבים וחלולים - כמו קשית )
4-3 בצלים קצוצים
3 כפות סוכר חום (או לבן)
מלח
פלפל שחור גרוס טרי.
שמן זית
אופן ההכנה
1. מבשלים את המקרוני 1/2 בישול.
2. מטגנים בצל בשמן זית עד לשקיפות - מוסיפים סוכר ומטגנים עד להזהבה.
הסוכר הופך לקרמל בהיר- מעבירים לצלחת.
3. מייבשים את חלקי העוף , מפזרים מלח ,ובנדיבות פלפל שחור .
מעסים את העוף , ומטגנים קלות במחבת בה טוגן הבצל.
4. משמנים סיר בישול איטי בשמן זית ומרפדים את התחתית והדפנות בפרוסות
תפו"א.
מדליקים לדרגת חימום גבוהה.
5. מערבבים בצל מטוגן מקרוני.
1/2 כמות מניחים בסיר הבישול האיטי.
6. מניחים את חלקי העוף המטוגן על המקרוני והבצל.
7. מניחים את יתרת המקרוני והבצל.
8. מעל מניחים פרוסות תפו"א.
9. מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים מעל הכל.
10. מכסים את הסיר במכסה ומעליו מגבת - לא פותחים את הסיר עד לארוחה
למניעת בריחת אדים !!!
בתיאבון.
מגיש: סנופי
מקור:
שתף את המתכון