חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין פרסי עם רגל פרה (אבגושתה פאצה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין פרסי עם רגל פרה (אבגושתה פאצ'ה)
חמין פרסי עם רגל פרה (אבגושתה פאצה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין פרסי עם רגל פרה (אבגושתה פאצ'ה)
הוראות הכנה
מרכיבים
רגל של פרה, חתוכה, כ 6 - 7 פרוסותמוכנה ונקייה
חצי ק"ג גרגירי חומוס
3 בצלים גדולים קצוצים
4 כפות אבקת מרק עוף
חצי כוס שמן
חצי ק"ג בשר שמן יחסית אסאדו או חזה בקר
תבלינים: כף מלח, כפית פילפל לבן, כף כורכום, כף כמון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.משרים את גרגירי החומוס בתוך מים למשך לילה.
2.שוטפים היטב את חתיכות הרגל, יחד עם הבשר וחתיכת השומן. מסננים ומוסיפים מעט מלח.
3.בסיר גדול עם רבע כוס שמן, משקפים את כל הבצלים שקצצנו, מוסיפים את מרק העוף, והתבלינים ועל זה מניחים את חתיכות הרגל, הבשר והשומן. משחימים מעט על אש קטנה
4.מוסיפים מים רותחים עד לגובה שליש הסיר ומבשלים במשך שעה.
5.לוקחים את החומוס המושרה ומוסיפים לתוך המרק. מבשלים שעה נוספת על אש נמוכה.
6.מניחים על הפלטה עד ליום המחרת. או בתנור בחום של 110 מעלות לכל הלילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שם טוב רינה צולם עי זיו האחת וזהו
שתף את המתכון