הוראות הכנה
מרכיבים
רגל של פרה, חתוכה, כ 6 - 7 פרוסותמוכנה ונקייה
חצי ק"ג גרגירי חומוס
3 בצלים גדולים קצוצים
4 כפות אבקת מרק עוף
חצי כוס שמן
חצי ק"ג בשר שמן יחסית אסאדו או חזה בקר
תבלינים: כף מלח, כפית פילפל לבן, כף כורכום, כף כמון
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.משרים את גרגירי החומוס בתוך מים למשך לילה.
2.שוטפים היטב את חתיכות הרגל, יחד עם הבשר וחתיכת השומן. מסננים ומוסיפים מעט מלח.
3.בסיר גדול עם רבע כוס שמן, משקפים את כל הבצלים שקצצנו, מוסיפים את מרק העוף, והתבלינים ועל זה מניחים את חתיכות הרגל, הבשר והשומן. משחימים מעט על אש קטנה
4.מוסיפים מים רותחים עד לגובה שליש הסיר ומבשלים במשך שעה.
5.לוקחים את החומוס המושרה ומוסיפים לתוך המרק. מבשלים שעה נוספת על אש נמוכה.
6.מניחים על הפלטה עד ליום המחרת. או בתנור בחום של 110 מעלות לכל הלילה
מגיש:
מקור: שם טוב רינה צולם עי זיו האחת וזהו
שתף את המתכון