חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין קינואה ואטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין קינואה ואטריות שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שריר בקר חתוך לקוביות
500 גרם קינואה
250 גרם אטריות שעועית
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
200 גרם דלעת חתוכה גס
8 ביצים
1 בצל חתוך גס
1 ראש שום
1.5 ליטר מים
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף רוטב סויה
1 כפית פפריקה אדומה
4 כפות שמן זית
1 קישקע
אופן ההכנה
לסיר גדול וחסין אש יוצקים את השמן. מניחים עליו את כל הבצל, מחצית מהגזר, מחצית מתפוחי האדמה, מחצית הבשר ומחצית הדלעת. מפזרים מעל את אטריות השעועית. מפזרים מעל את הביצים ומחצית מכמות הקינואה. מפזרים מעל את יתרת הבשר, הגזר, הדלעת ותפוחי הדמה. מניחים את ראש השום במרכז ומפזרים מעל הכל את יתרת הקינואה. מניחים מעל את הקישקע. מערבבים את המים עם התבלינים והסויה ויוצקים על הכל. מכניסים לתנור בחום 175 מעלות למשך שעה. מורידים את החום ל-150 מעלות לשעה וחצי נוספות ומורידים שוב ל-75 מעלות למשך הלילה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון