הוראות הכנה
מרכיבים
בשר גולש [ 2 קילו]
עצמות רגל
שעועית גדולה מושרת במים לפחות 10 שעות [ 250 גרם]
5 תפוחי אדמה מקולפים
2 בצל שלם בינוני קלוף
200 גרם שזיף יבש
4 כפות דבש
כף מלח שטוחה
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות קינמון
אופן ההכנה
לטגן קלות אתהבשר בשמן קל
להוסיף את כל החומרים לסיר
להוסיף מים עד לכיסוי התבשיל
להרתיח את התבשיל לכ20 דקות
להוסיף מים במידת הצורך להנמיך את האש ולבשל בסיר סגור כ6שעות לפחות
ניתן להעביר את התבשיל לפלטת שבת או תנור שבת לפחות ל6 שעות
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון