הוראות הכנה
מרכיבים
3 יח' סלק אדום
צרור פטרוזיליה
סלרי אמריקאי
בצל
2-3 גזר
3-4 לימונים
בשר בקר כלשהו (לבשל קודם)
מלח + פלפל לפי הטעם
½ כוס אורז
אופן ההכנה
א. מרתיחים קוביות הבקר ומנקים הקצף מלמעלה.
ב. זורקים את מי ההרתחה ושוטפים הבשר היטב במים קרים.
ג. שמים הבשר להרתחה. חוזרים ומורידים הקצף מלמעלה.
ד. מסננים את מי הבשר לתוך סיר (לא זורקים כי משמש כציר לבורשט) ושוטפים שוב את הבשר.
ד. מכניסים לסיר את כל החומרים פרט לאורז ונותנים להתבשל עד שהגזר מתחיל להתרכך.
ה. כשהגזר כמעט מוכן - לשים האורז.
מגיש:
מקור: שושי
שתף את המתכון