חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חסה עם חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חסה עם חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ראשי חסות
1 בצל
25 גרם מרגרינה
1/2 1 כוסות מרק עוף צח (אפשר מקוביות)
מלח, פלפל שחור
4 פרוסות עבות של חזה אווז מעושן
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים
3/4 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
לנקות ולרחוץ את החסות. לייבש אותן היטב ולחצות לאורך.
לקלף את הבצל, להמיס מרגרינה בסיר, ולטגן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את החסות ולטגן כ-3 דקות.
להוסיף את המרק ותבל במלח ופלפל.
לכסות היטב ולבשל במשך כ-15 דקות.
לחצות את פרוסות חזה האווז ולהוסיף לסיר. לבשל כ-3 דקות.
מוציאים בזהירות את חצאי החסות ואת הבשר ומסננים היטב.
מסדרים אותם בכלי הגשה.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים ומערבבים לתוך הסיר, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
מסירים מהאש, ומוסיפים את היין.
יוצקים את הנוזלים על החסות ומגישים מיד.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון