הוראות הכנה
מרכיבים
4 ראשי חסות
1 בצל
25 גרם מרגרינה
1/2 1 כוסות מרק עוף צח (אפשר מקוביות)
מלח, פלפל שחור
4 פרוסות עבות של חזה אווז מעושן
1 כפית קורנפלור
2 כפות מים
3/4 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
לנקות ולרחוץ את החסות. לייבש אותן היטב ולחצות לאורך.
לקלף את הבצל, להמיס מרגרינה בסיר, ולטגן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף את החסות ולטגן כ-3 דקות.
להוסיף את המרק ותבל במלח ופלפל.
לכסות היטב ולבשל במשך כ-15 דקות.
לחצות את פרוסות חזה האווז ולהוסיף לסיר. לבשל כ-3 דקות.
מוציאים בזהירות את חצאי החסות ואת הבשר ומסננים היטב.
מסדרים אותם בכלי הגשה.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים ומערבבים לתוך הסיר, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.
מסירים מהאש, ומוסיפים את היין.
יוצקים את הנוזלים על החסות ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון