חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חסילונים עם חומוס מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חסילונים עם חומוס מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
20 חסילונים קלופים למעט הזנב
300 גרם חומוס יבש מושרים ללילה
4 פרחי כובע הנזיר
1 בצל קצוץ
1 צרור עירית קצוצה
¼ כוס יין לבן
½ כוס שמן זית
½ כוס חומץ שרי
½ כוס קמח
מלח ופלפל
לרוטב: 2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
½ בצל קצוץ
¼ כוס יין לבן
¼ כוס ציר דגים
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את הבצל בסיר, מפזרים עליו קמח ומאדים יחד. מוסיפים את היין לחומוס ומכסים במים. מוסיפים מלח ומבשלים כשעה וחצי. מעבדים במעבד מזון מחצית מכמות החומוס יחד עם חלק מהנוזלים בהם בוא בושל. את שאר גרגרי החומוס מיבשים ומטגנים בשמן חם.
מתבלים את החסילונים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים אותם במחבת ואת המחבת מניחים לחמש דקות מתחת לגריל לוהט.
לרוטב, מטגנים את הפלפלים קלות. באמצע הטיגון מוסיפים את הבצל. נפטרים מהשמן ומאחדים עם החומץ, הציר והיין. מעבירים דרך מסננת. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים זרזיף שמן זית.
מניחים בצלחת מעט ממחית החומוס. עליו מניחים פרח כובע הנזיר. מסדרים חמישה חסילונים לסועד בצורת מניפה ליד תלולית החומוס. מפזרים מסביב חומוס מטוגן ומזליפים מהרוטב על הכל. מפזרים מעל עירית קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף פדרו סוביאנה
שתף את המתכון