חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצאי תפוח אדמה אפויים וקרנצ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כולם אוהבים תפוחי אדמה. פה אני מפרסם מתכון פשוט וטעים לתפוחי אדמה. זמן הכנה קצר שיוצר תפוחי אדמה אפויים וקראנצ'ים.
חצאי תפוח אדמה אפויים וקרנצ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כולם אוהבים תפוחי אדמה. פה אני מפרסם מתכון פשוט וטעים לתפוחי אדמה. זמן הכנה קצר שיוצר תפוחי אדמה אפויים וקראנצ'ים.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה (עדיפות לקטנים ולא שמנים במיוחד)
שמן זית
אבקת מרק(אני עושה עם עוף, או פטיריות אך אפשר לבחור איזו אבקת מרק שרק רוצים)
נייר פרגמנט
תבנית
אופן ההכנה
יש לשטוף עם סבון את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחצאים ארוכים ודקים.
יש לשים את נייר הפרגמנט על נתבנית ולשפוך עליו את שמן זהזיין ו3-4 כפות של אבקת מרק, יש למרוח את השמן והאבקה שווה בשווה על נייר הפרגמנט.
לשים את תפוחי האדמה עם החלק השטוח על התערובת ומכניסים לתנור ב250 מעלות ל40 דקות לערך.
שאתה רואה שתפוחי האדמה מוכנים מוציאים את התבנית ונותנים לתפוחי האדמה כ-5 דקות לספוח את השמן אליהם.
יש להוריד את תפוחי האדמה מנייר הפרגמנט ובתיאבון.
מגיש: Garath
מקור:
שתף את המתכון