חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצ'אפורי..בורקס גרוזיני(כארטולי חצ'אפורי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה עתיק שאת המתכון למדתי מסבתי brטעים ומיוחד...אהוב מאד על העדה. brקל מאד להכנה.
חצ'אפורי..בורקס גרוזיני(כארטולי חצ'אפורי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה עתיק שאת המתכון למדתי מסבתי brטעים ומיוחד...אהוב מאד על העדה. brקל מאד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
-----
1-ביצה
5-כוסות קמח מנופה
2.1/2-כוסות מים פושרים
1/2-כפית מלח
1-כפית סוכר
20-גרם שמרים/שמרית
מילוי
-----
1/2-ק"ג גבינה מלוחה{חמד/צפתית/ברינזה}
1-ביצה
1-כף קמח
למריחה - ביצה טרופה
אופן ההכנה
להכניס לקערה 4 כוסות קמח,ליצור גומה ולהוסיף ביצה, סוכר ומלח,לערבב מעט
להוסיף את השמרים והמים,להתחיל ללוש עד לקבלת בצק רך ודביק,להוסיף בהדרגה את הקמח הנותר ללוש שוב עד שהבצק גמיש ולא נדבק לידיים,לכסות במגבת ולהניח להתפחה
לחצי שעה.
לקמח משטח עבודה, להניח את הבצק ולחלק לשני חלקים שווים,לגלגל כל אחד בניפד ולכסות
שוב כרבע שעה.
לרסק את הגבינה למילוי, להוסיף ביצה וקמח ולחלק לשני חלקים שווים.
לרפד תבנית עגולה 28 בנייר אפיה
לחמם תנור ל200 מעלות.
לפתוח כל חלק של הבצק, להניח את המילוי במרכז,לאסוף שוליים ולסגור בעיגול...בעזרת מערוך לרדד לעובי1/2 ס"מ ולהניח על תבנית אפיה,למרוח בביצה טרופה ולאפות
כ 20-25 דקות.
מומלץ לאכול חם...בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיה-מאת, רינתי
שתף את המתכון