הוראות הכנה
מרכיבים
10 חצילונים
1 שן שום קצוצה
1 כף בצל קצוץ דק
2 כפות חומץ
2 כפות שמן זית
1 כף כוסברה קצוצה
שמן לטיגון עמוק
מלח
פלפל שחור
¼ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
אופן ההכנה
חוצים את החצילונים לאורך. מטגנים בשמן עמוק רותח כחמש עד שש דקות (לא חייב להזהיב) כאשר דואגים להפוך אותם מדי פעם. מניחים על נייר סופג. מערבבים היטב את יתר החומרים. מסדרים את חצאי החצילונים על צלחת הגשה ויוצקים מתערובת החומץ והשמן מעל.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון