הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילונים
1 עגבנייה קלופה קצוצה (רק בשר, ללא גרעינים)
3 כפות שמן זית
1 בצל ירוק קצוץ
2 עלי ריחן קצוצים דק
מספר עלי אורגנו קצוצים דק
1 שן שום כתושה
1 פלפל ירוק קצוץ דק
קמצוץ פירורי צ'ילי יבש
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
למעט החצילים, לערבב היטב את כל החומרים ולהניח בצד. קולים את החצילים היטב על אש גלויה וקולפים אותם. מניחים חצילון בודד על כל צלחת הגשה וחורצים בו חתך לאורך ליצירת מעין כיס. כל חצילון ממלאים בכיס שיצרנו בשתי כפות מתערובת הירקות ושמן הזית. מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון