חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר כמנה ראשונה
חצילים בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר כמנה ראשונה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
1 בצל
1/4 כוס שמן
2 ביצים קשות
מלח, פלפל שחור
פטרוזיליה
אופן ההכנה
לשטוף וליבש את החציל ולפרוס אותו לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
להניח את פרוסות החציל בקערה, לזרות מלח ולהניח למשך 30 דקות.
לשטוף את החצילים, ליבש במגבת נייר.
קולפים ופורסים את הבצל.
מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהן שחומות.מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
מטגנים את פרוסות החצילים עד שהן משחימות משני הצדדים.
טוחנים יחד חצילים, בצל, וביצה קשה.
שמים את התערובת בכלי הגשה, מתבלים במלח ופל]ל ומערבבים היטב.
קולפים את הביצה הקשה השניה ופורסים אותה לפרוסות דקות.
מסדרים את הפרוגות על המחית ומעטרים בגבעולי פטרוזיליה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון