הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל
1 בצל
1/4 כוס שמן
2 ביצים קשות
מלח, פלפל שחור
פטרוזיליה
אופן ההכנה
לשטוף וליבש את החציל ולפרוס אותו לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
להניח את פרוסות החציל בקערה, לזרות מלח ולהניח למשך 30 דקות.
לשטוף את החצילים, ליבש במגבת נייר.
קולפים ופורסים את הבצל.
מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהן שחומות.מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
מטגנים את פרוסות החצילים עד שהן משחימות משני הצדדים.
טוחנים יחד חצילים, בצל, וביצה קשה.
שמים את התערובת בכלי הגשה, מתבלים במלח ופל]ל ומערבבים היטב.
קולפים את הביצה הקשה השניה ופורסים אותה לפרוסות דקות.
מסדרים את הפרוגות על המחית ומעטרים בגבעולי פטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון