הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול, 5 בצלים גדולים, ביצים קשות.כף שום כתוש (אפשרי מצנצנת ) פלפל לבן, מעט מלח, םטרוזיליה יבשה - או טריה , כפית טחימה גולמית, מעט מלח
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים לפרוסות להניח במגש להמליך לעשר דקות בהמשך לטגן בשמן ולספוג את השמן במגבת נייר - א ו - להניח בתבנית למרוח בשמן זית ולהכניס לתנור אובן רצוי 170 מעלות 20-25 דקות עד להשחמה, לבשל 2 ביצים קשות, לטגן 5 בצלים גדולים בלהבה נמוכה עד לזיגוג ולקראת סיום מעט להשחים בלהבה בינונית הבצל מרכיב חשוב במרקם הסלט. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון להשתשמש בסכין המעבד תוך כדי להוסיף מעט שמן זית תבלינים לפי טעמכם עד לקבלת מרקם אחיד של הסלט, בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון