הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
מיונז (כף לכל חציל בינוני)
מיץ לימון
מלח
שום
אופן ההכנה
דוקרים את החצילים במזלג ומניחים אותם בתבנית אפייה ביחד עם הפלפלים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כ- 20-25 דקות. מצננים. מוציאים את בשר החציל וקוצצים דק.
מעבירים למסנן למשך שעה שעתיים עד אשר ייצאו הנוזלים המרים מהחציל.
בקערה מוסיפים את שן השום הקצוצה, 2 כפות מיונז לימון ומלח לפי הטעם.
מערבבים הכל יחד.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון