חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים במיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים במיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
הכמויות יחסיות - ניתן להכפילן.
1 חציל גדול
1 כף פירורי לחם דקים ביותר (לנפות במסננת תה)
2 כפות מיונז
¼ כפית כמון או לפי הטעם
¼ כפית שום גבישי או לפי הטעם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. לנקב את החציל ע"י סכין במספר מקומות לאורכו ולצלות בתנור!
כ - 40 דקות (להפוך מדי פעם) עד שיהיה צלוי היטב.
2. להוציא את תוכן החציל ללהעביר למסננת של פסטה, ולסנן את הנוזלים
עד ילא יטפטפו עוד.
3. להניח את החציל המסונן על קרש חיתוך ולקצוץ דק דק עד לקבלת מחית
עם מרקם עדין - אפשר ע"י סכין או קוצץ ירק - כזה שאוחזים בשתי ידיותיו
ובתנועות נידנוד קוצצים ירק.
4. להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה ואז
להגיש.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון