הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
ביצים
פרורי לחם
פפריקה, מלח
לימון
שום
פטרוזילה (או עלה ירוק אחר)
אופן ההכנה
מקלפים את החצילים פורסים דק ומניחים במסננת וזורים הרבה מלח גס להוצאת המליחות לאחר חצי שעה שוטפים במי ברז ומייבשים עם מגבת.
בקערה אחת טורפים ביצה ובאחרת שמים פרורי לחם פפריקה אדומה מתוקה ומלח
כל חציל טובלים בביצה בתערובת פרורי לחם ולמחבת כשהשמן חם על אש בינונית
מוציאים ומסדרים על צלחת הגשה כותשים מעל שום סוחטים מעל לימון ומקשטים בעלי פטרוזילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון