הוראות הכנה
מרכיבים
חציל בינוני - גדול
1 בצל בינוני
2-3 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
פלפל ירוק חריף
חומץ פשוט רגיל
1 כף שטוחה סוכר
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
להכניס לקערה ת כל החומרים מלבד החציל בצורה כזו:
לפרוס את הבצל לטכעות לא עבות
לפרוס את השום לפרוסות
לחתוך את הפלפל הירוק החריף ל3-4 חתיכות (אם רוצים פחות חריף, יש להוציא את הגרעינים)
כ 2-3 כפות רסק עגבניות
סוכר, מלח, פלפל
חומץ עד כדי כיסוי החצילים
לפרוס ת החציל לפרוסות בעובי כ 1/2-1 ס"מ ולטגן עד הזהבה (להיהר שלא יישרף)
להכניס את פרוסות החצילים כמו שהן מייד אחרי הטיגון לקופסה
ולשפוך את תערובת החומרים מעל
לקרר ולהכניס למקרר.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון