הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים חתוכים
2-3 עגבניות מרוסקות בפומפיה
2-3 כפות רסק
מלח
פלפל
שום כתוש ורגיל כמה שאוהבים
מעט מים
שמן קנולה או חמניות
אופן ההכנה
מטגנים חתיכות חצילים(אני חותכת לאורך אבל אם קשה אז עיגולים רגיל לא ממש דק)
סופגים אותם על נייר ונותנים להתקרר ...
מערבבים תבלינים שמים מים והכל בסיר בתערובת מניחים את החצילים
מרתיחים את התבשיל ומורידים את האש לנמוכה כ 15 דק'
מתאים עם אורז לבן או חלה:)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון