הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים ארוכים
1/3 כוס חומץ הדרים רגיל
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן זית.
אופן ההכנה
1. קולפים את החצילים.
2. חותכים את החצילים לפרוסות דקות לאורכם. ולאחר מכן לרצועות צרות ודקות.
3. שמים את רצועות החציל בסיר עם מים רותחים.
4. מוסיפים חומץ ומלח ומבשלים את החצילים במשך 5 דקות.
5. מעבירים את החציל למסננת ולאחר מכן מניחים את הרצועות על נייר סופג.
6. מעבירים את רצועות החציל לצנצנת או לכלי סגור, מוסיפים שמן זית ומניחים לעמוד 24 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון