הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ עם הקליפה
שום כתוש
חומץ טבעי
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לשים את פרוסות החציל במסננת ולהמליח , להשאיר כך כשעה לשטוף במים וליבש .
לטגן את פרוסות החציל ולספוג את עודפי השמן.
לסדר את החציל בצלחת, לבזוק מלח ופלפל שחור, לפזר שום כתוש ולטפטף מעט חומץ. לפזר
מעל פטרוזיליה קצוצה.
להשאיר במקרר מספר שעות לספיגת הטעמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון