הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים מאורכים
כמות של שיני שום
2 בצלים
גמבה חמוצה ברצועות
או גמבה טריה
חופן עלי פטרוזליה
1 כוס חומץ טבעי
1 כוס מים
שמן לטיגון רצוי קנולה
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לטבעות בעובי של ס"מ
ממליחם ומנחים בצד שהנוזלים יצאו
פורסים את הבצל לטבעות
ואת הגמבה לרצועות
שוטפים את החצילים ומיבשים
מטגנים בשמן את החצילים עד שיזהיבו
מניחים על ניר סופג
מניחים בכלי :פרוסות חציל שום כתוש טבעות בצל גמבה וכמה עלי פטרוזליה
וכך חוזרים עד ההכלי מתמלא
יוצקים את החומץ והמים עד כיסוי
מנחים במקרר לכמה שעות
ובתיאבון
מגיש:
מקור: spidi
שתף את המתכון