חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים מוחמצים עם פטרוזיליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים מוחמצים עם פטרוזיליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינוניים
בלילה מ-3 ביצים
שמן לטיגון
20 שיני שום כתושות
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
לתחמיץ:
1 כוס חומץ טבעי
1 כוס מים פושרים
1 כף סוכר
1 כף מלח
אופן ההכנה
פורסים את החצילים, ממליחים ומשהים לחצי שעה.
מנערים ומספיגים את שאריות הנוזלים בנייר מטבח.
טובלים את פרוסות החצילים בבלילת הביצים ומטגנים אותן במחבת עם שמן חם.
מסדרים בתוך כלי את פרוסות החצילים המטוגנים ומפזרים על כל פרוסה קצת שום כתוש ושיכבה נדיבה של פטרוזיליה קצוצה.
ממשיכים ומניחים מעל שכבות נוספות של חצילים, שום ופטרוזיליה.
מערבבים היטב את כל חומרי התחמיץ, עד שהסוכר והמלח נמסים ויוצקים מעל החצילים עד לכיסוי.
סוגרים היטב את הכלי ומעבירים לכמה שעות למקרר.
החצילים יכולים להישמר במקרר עד חודש.
מגיש: ליאת
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון