הוראות הכנה
מרכיבים
7 חצילים קטנטנים
7 שני שום כתושות
כפית כמון,
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח - לפי הטעם הרצוי
2פלפל ים ירוקים חריפים קצוצים
חצי כוס חומץ
אופן ההכנה
את החצילים לשטוף היטב ולהכניס לסיר עם מים קצת יותר מחצי ועם המלח,
להביא לידי רתיחה כ- 10 דקות, החציל יקבל מעין גוון אפור, ולהוריד מהאש.
בקערה לערבב את החומרים מלבד החומץ, יש לטעום את החציל כדי לבדוק את מצב המליחות אם חסר מלח ניתן להוסיף לתערובת השום והפלפל.
לוקחים חציל חותכים לחצי - לא להפריד את שני החצאים- וממלאים בתערובת שהכנו
למלא ולהכניס לצנצנת להוסיף את החומץ ומעט מים מהסיר שבו הרתחנו את החצילים.
לקרר ולאכול.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון