הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 חצילים פרוסים לפלחים בעובי חצי ס"מ
קמח מנופה
ביצה
"לתחמיץ"
4 פלפל אדום קצוץ דק דק
4 פלפל צהוב קצוץ דק דק
2 בצל סגול קצוץ דק דק
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון טרי
5 שיני שום כתוש
מלח פלפל
אופן ההכנה
מקמחים את החצילים ואחר כך מעבירים לביצה הטרופה
מטגנים בשמן עמוק ומוציאים ע"ג נייר סופג
מסדרים יפה בכלי הגשה
מערבבים היטב את כל חומרי התחמיץ יחד
יוצקים את התחמיץ המוכן על החצילים המסודרים
מגישים בכלי נפרד את מה שנשאר.
בתאבון!
מגיש:
מקור: מלון דן אילת
שתף את המתכון