הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל ארוך ועבה חתוך ל-4 לרוחב ולפרוסות לאורך
½1 כפות שמן זית
½1 כפות שמן קנולה
מלח גס
¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות החצילים יפה על גבי נייר אפייה (שנמצא בתבנית אפייה). מערבבים את שמן הזית עם שמן הקנולה והפלפל הגרוס. מברישים צד אחד של החצילים. זורים מלח גס והופכים את פרוסות החצילים. מברישים את הצד השני ושוב זורים מלח גס מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-25 דקות.
ניתן לאכול קר או חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון