חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים מצופים ממולאים בגבינה עיזים עם טרגון ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים מצופים ממולאים בגבינה עיזים עם טרגון ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
3 כוסות עגבניות מרוסקות טריות או משומרות לכדי פירה סמיך
1 כפית טרגון טרי
1.5 כפיות מלח
1 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כוס פירורי לחם יבש (עדיף פנקו)
1/2 כוס פרמזן מגוררת
2 חצילים, קלופים וחתוכים ל 1/2 ס"מ לפרוסה
4 ביצים טרופות
שמן בישול, לטיגון
חצי קילו גבינת עיזים מתונה,כגון בשן, חתוכה ל 8 פרוסות
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש נמוכה למדי. מוסיפים את הבצל ומטגנים, תוך בחישה מדי פעם, עד שקיפות, כ -5 דקות. מוסיפים את העגבניות, פלפל ירוק חריף, טרגון, שן השום,3/4 כפית מלח,1/2 כפית פלפל ואת הסוכר ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 25 דקות.
2. בינתיים, מחממים את התנור ל 200 מעלות.
3. בקערה בינונית מערבבים את פירורי לחם, פרמזן, ואת התבלינים הנותרים
4. טובלים כל פרוסת החציל בבלילת הביצים ואחר כך בתערובת פירורי הלחם, ומצפים היטב. 5. במחבת גדולה מחממים סנטימטר בערך של שמן בישול על אש בינונית עד לחם גבוה. מטגנים את החצילים בשמן חם, עד להזהבה 1 עד 2 דקות לכל צד. מספיגים על מגבות נייר.
6. מסדרים על תבנית מחצית מפרוסות החצילים בשכבה אחת . מניחים פרוסת גבינת עיזים על גבי כל פרוסת חציל ומכסים עם פרוסות החצילים הנותרים.
7. מכניסים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
8. מניחים את הרוטב על גבי צלחות עם החציל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון