הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
גבינת לבנה
צנוברים
שמן לטיגון
פטרוזליה
אופן ההכנה
קולפים החציל (לא חובה אבל ההשקעה שווה המאמץ)
פורסים בעובי 1/2 ס"מ זורים מלח משהים כ-20 דקות להוצאת המרירות
שוטפים ומייבשים
מכינים שמן לטיגון
מטגנים החצילים
מניחים על צלחת הגשה
על כל חציל מניחים במרכז מעט מגבינת הלבנה
ועל כל חציל על הגבינה זורים צנוברים אפשר ישיר מהשקית ואפשר קלויים כמות לא גדולה 3-4 גרגירים לחציל
ממעל זורים פטרוזליה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון