חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל אקזוטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לוקחים חצילים מוציאים להם את הרך מבפנים...
חציל אקזוטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לוקחים חצילים מוציאים להם את הרך מבפנים...
הוראות הכנה
מרכיבים
דבש ירקות כגון עגבנייה שום כרוב טיפה חסה 5 עלי נענע ותפו"א 2 יחידות מגורדים
בצל טיפה לימון חצילים
2 טיפות רום
2טיפות ליקר בננה
2 טיפות פינה קולדה
אופן ההכנה
לוקחים חצילים מוציאים להם את הרך מבפנים
בלי לחתוך אותו לשתיים שופכים 2 טיפות רום על החצילים ו4 טיפות ליקר בננה
וטיפה פינה קולדה ומטגנים אותו על אש קטנה למשך 5 דקות חותכים ירקות אני למשל חותך אותם
בצורת לבבות כי אני בחור רוטמנטי אבל כל אחד ומה שהוא מורח טיפה אבל ממש טיפה דבש על החציל כדי להמתיק
את הטעם של הליקרים מכניס לתנור ל25 30 דקות לא יותר מיזה אחרי זה להוציא להכניס ל5 דקות למקרר ולשפוף מעט סוכריות קופצות
כדי שיהיה הומור טיפה המתכון הזה מתאים לארוחה רומנטית ובלי השקעה גדולה מומלץ ביותר (הנשים חולות על המתכון)
מגיש: נוריאל מעודה
מקור:
שתף את המתכון