חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל בטעם כבד(צימחי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חציל בטעם כבד(צימחי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חצילים קלופים חתוכים לקוביות
½ ק"ג בצל חתוך
½ ק"ג קישואים חתוכים
8-10 ביצים קשות
200 גרם מרגרינה מוקצפת
מיונז
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר שטוח מחממים את המרגרינה ומאדים את הבצל עד לגוון חום
מוסיפים את החצילים ואת הקישואים ומטגנים עד להשחמה
בשלב זה ניתן להוסיף מעט סוכר ליצירת קרמל(לא חובה)
מתבלים במלח ופלפל שחור .
מוסיפים את הביצים הקשות ומורידים מהאש
מקררים היטב וטוחנים במטחנת בשר
מניחים בקערה ומוסיפים מעט מיונז ומרגרינה מוקצפת
מערבבים היטב לקבלת מסה אחידה.
אפשרויות הגשה:
ניתן לקשט בטבעות בצל מקומחות מטוגנות
ניתן לקשט בביצה קשה חתוכה לשישיות או מגורדת
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון