הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חצילים קלופים חתוכים לקוביות
½ ק"ג בצל חתוך
½ ק"ג קישואים חתוכים
8-10 ביצים קשות
200 גרם מרגרינה מוקצפת
מיונז
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר שטוח מחממים את המרגרינה ומאדים את הבצל עד לגוון חום
מוסיפים את החצילים ואת הקישואים ומטגנים עד להשחמה
בשלב זה ניתן להוסיף מעט סוכר ליצירת קרמל(לא חובה)
מתבלים במלח ופלפל שחור .
מוסיפים את הביצים הקשות ומורידים מהאש
מקררים היטב וטוחנים במטחנת בשר
מניחים בקערה ומוסיפים מעט מיונז ומרגרינה מוקצפת
מערבבים היטב לקבלת מסה אחידה.
אפשרויות הגשה:
ניתן לקשט בטבעות בצל מקומחות מטוגנות
ניתן לקשט בביצה קשה חתוכה לשישיות או מגורדת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון