הוראות הכנה
מרכיבים
חציל פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
לתחמיץ:
אריסה
שום כתוש ,כמון ,שמן זית ,חומץ,מלח
לקישוט:
כוסברה+פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
ממליחים את פרוסות החציל ומניחים על מסננת כשעה.
לאחר מכן מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד לגוון חום.
מוציאים ע"ג נייר סופג . מסדרים את החצילים ע"ג תבנית ויוצקים את התחמיץ
מניחים במקרר ל 3 שעות מוציאים ומסדרים על כלי הגשה
מפזרים מעל את הפטרוזיליה והכוסברה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון