חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל בסגנון טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגדל חצילים ממולא בגבינת מוצרלה מותכת טובלת ברוטב עגבניות מיובשות ובזיליקום בניחוח שום
חציל בסגנון טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגדל חצילים ממולא בגבינת מוצרלה מותכת טובלת ברוטב עגבניות מיובשות ובזיליקום בניחוח שום
הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול פרוס לתשע פרוסות בעובי של 0.5 ס"מ
3 כדורי מוצרלה פרוסים לתשע
3 כפות רוטב פסטו
7 עגבניות מיובשות
2 שיני שום קצוצות
כפית שמן שומשום
מלח ופלפל גרוס דק
שמן זית לטיגון
אופציונלי=
1/4 חציל קלוף ומגורד בפומפיה
14 בצל קצוץ
1/4 ק"ג בשר בקר טחון מתובלים במעט פפריקה, מלח, ופלפל שחור
מטגנים כ 2-3 דקות במחבת עד קבלת צבע זהוב
מורחים על החציל כשכבה ראשונה וממשיכים כבמתכון
לצימחונים ומקפידי כשרות ניתן לעשות את האופציה ללא בשר
מגדילים את כמות הבצל המטוגן
אופן ההכנה
1.לטגן את החציל במחבת עם מעט שמן זית עד להשחמה.
2.לעבד קלות במעבד מזון את העגבניות המיובשות, שום, שמן שומשום, מעט פלפל ומלח.
3.בתבנית אפיה להניח פרוסת חציל ולמרוח עליה מעט ממרח פסטו. להניח עליה פרוסת גבינת מוצרלה ופרוסת חציל נוספת. למרוח בממרח עגבניות. להוסיף פרוסת מוצרלה ועליה פרוסת חציל אחרונה המרוחה בפסטו, לסיום - מוצרלה.
4.לאפות את המגדל כ-5 דקות ב-180 מעלות ולהגיש.
אופציונלי=
1/4 חציל קלוף ומגורד בפומפיה
14 בצל קצוץ
1/4 ק"ג בשר בקר טחון מתובלים במעט פפריקה, מלח, ופלפל שחור
מטגנים כ 2-3 דקות במחבת עד קבלת צבע זהוב
מורחים על החציל כשכבה ראשונה וממשיכים כבמתכון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: המתכון של שף רן ראש תמונות פאוזה פונדק גלילי שאר ישוב www.pausa-inn.co.il
שתף את המתכון