הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לעיגולים
1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
גבינת שמנת שום שמיר
גבינת רוקפור
2 חלבונים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. טובלים את החצילים בחלבונים ומטגנים עד להזהבה יפה מכל צד. מספיגים שמן עודף על נייר סופג. מניחים בצלחת הגשה חסינת חום פרוסת חציל, עליו מניחים מעט גבינת שמנת שום שמיר, מעל פרוסת עגבנייה, חציל, גבינת שמנת שום שמיר, עגבנייה, פרוסת חציל. מעל הכל מפוררים מעט גבינת רוקפור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה קלה של הגבינה מלמעלה.
מגישים מייד חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון