הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
שני חצילים ארוכים ולא גדולים
חבילת גבינה כחושה 200 ג"ר
50 ג"ר גבינה קשה ( קשקבל.פורמזן.או כל גבינה צהובה ) מגורדת גס
קורט אגוז מוסקט
שני פטריות פרטובלו קצוצות דק
אופן ההכנה
הכנה
בסיר גדול להרתיח את החצילים במים כ 10 דקות
להוציא מהמים ולהניח על מגש לקירור
כשהחצילים קרים לחתוך לאורך לחצי
בעזרת כפית לרוקן את תוכן החציל וליצר סירה עם דופן של 1 ס"מ
את התוכן לרסק בעזרת מזלג ולערבב עם הגבינות ואגוז המוסקט והפטריות הקצוצות.
למלא את החצילים בתערובת
להכניס לתנור מחומם מראש ב200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
זהירות הגבינה חמה בתיאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון