הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל (רצוי בלאדי אך לא חובה)
4 כפות טחינה גולמית
3-4 טיפות טבסקו
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
עלי כוסברה טרייה
אופן ההכנה
קולים את החציל על אש גלויה. מניחים לחציל להצטנן דקה או שתיים לאחר הקלייה. קולפים בזהירות את הקליפה החרוכה מסביב לחציל (משאירים את העוקץ לצורך ההצגה על הצלחת). חותכים את החציל לאורכו אך לא עד הסוף ל-4 (חתך אחד, סיבוב של 90 מעלות ולאחר מכן עוד חתך, מעין X גדול לאורך כל החציל). מניחים את החציל על הצלחת בצורת מניפה יפה. יוצקים את הטחינה מסביב לחציל. זורים על החציל מעט מלח ופלפל. יוצקים את הטבסקו על החציל. יוצקים גם את רוטב הצ'ילי על החציל. מפזרים מעל הכל עלי כוסברה טרייה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון