הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
2 שיני שום חתוכות לרצועות
מלח
פלפל שחור
לימון
אופן ההכנה
לפרוס את החציל עם הקליפה לפרוסות עבות בעזרת הסכין לחרוץ חריצים.
להכניס חתיכות שום לחריצים
לבזוק פלפל שחור
להכניס לתנור (גריל) בחום של 200 מעלות עד שהחציל מתרכך והופך להיות שחום.
בוזקים מלח מעל החצילים וסוחטים לימון.
הערה:
ניתן לפרוס את החציל לעיגולים לבזוק מלח לייבש במסננת ולצלות במולטי שף ולא בתנור.
כשאני מגישה את החציל אני שמה בצלחת 4 פרוסות חציל ומעליהם כף טחינה לבנונית.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון