הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
1 בצל גדול פרוס לטבעות
1 פלפל צ'ילי חריף
1 פלפל אדום
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 כפות חומץ
אופן ההכנה
קולים את החציל בתנור בחום גבוה, מוציאים, חוצים ומוציאים את בשר החציל. קולים את הבצל, הצ'ילי והפלפל האדום, כל אחד וזמנו הוא בתנור בחום גבוה. קולפים את הצ'ילי והפלפל האדום. קוצצים יחד את הבצל הקלוי, בשר החציל, הצ'ילי הקלוי והפלפל האדום הקלוי. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.
מצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון