חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל שונה ומשונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שונה מיוחד וטעים. brלא אכלתם מעולם חציל כזה !!!!!!!!!!!!!
חציל שונה ומשונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שונה מיוחד וטעים. brלא אכלתם מעולם חציל כזה !!!!!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים
מלח
שמן זית
1/2 כוס טחינה גולמית משובחת
מעט מיץ לימון
לקישוט:
גרגירי רימון
סומק טחון
אופן ההכנה
קולים את החציל על להבת הגז, עד שהקליפה חרוכה והחציל רך. מצננים קלות, מקלפים ומקפידים להשאיר את החציל בשלמותו. מתבלים את החצילים במלח, מיץ לימון ושמן זית ומשהים לפחות 1/2 שעה.
מערבבים טחינה גולמית עם מים עד לקבלת מרקם של ממרח. מתבלים במלח ומיץ לימון.
לפני ההגשה מחממים קלות את החציל במיקרוגל או בתנור חם. מניחים כמה כפות של טחינה במרכז הצלחת, מניחים מעל את החציל ומפזרים מסביב סומק וגרגירי רימון.
מגיש: gilai
מקור: שכנה לבנונית
שתף את המתכון