הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג תמרים מגולענים
250 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
2 כוסות יין אדום מתוק- יין קידוש
מים
250 גרם אגוזי מלך קצוצים
כלי עבודה : סיר רחב כף עץ כלי הגשה: צלחת עמוקה להגשה (כמו לפסטה)
אופן ההכנה
1. שמים בסיר את התמרים, השזיפים היין ומים לכדי כיסוי ומבשלים על אש בינונית במשך כשעה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
2. יוצקים לצלחת ההגשה בוזקים באגוזי המלך הקצוצים ומגישים.
מגיש:
מקור: איילת ליטוביץ
שתף את המתכון