הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג"ר חבילת תמרים טחונים
100 ג"ר שקדים
1 כף חראראת טחון ·
1.גרעינים מרימון שנשמר בקירור מראש השנה או רבע כוס רכז רימונים
50 ג"ר צימקים
1 תפוח עץ ·
אופן ההכנה
1. לסחוט את המיץ מחצי הרימון ·
2. לגרד את התפוח בפומפיה ·
3.לטחון את האגוזים ,השקדים והצימוקים
4.מעבירים לקערה את התמרים הרכים ,האגוזים , השקדיםוהצימוקים הטחונים ואת
החראראת הטחון .מוסיפם בהדרגה את מיץ הרימון ולערבב עד שמתקבלת עיסה
חצי קשה .
5.מהעיסה מכינים כדורים בגודל הרצוי .
מגיש:
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון