הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח עץ רצוי סמיט או גרנד
1 בננה
אגוזי מלך
תמרים ללא חרצנים (לא ממרח תמרים)
ברנדי או יין אדום
אופן ההכנה
מקלפים תפוח עץ ומגררים דק בפומפיה.
מועכים עם מזלג את הבננה ומוסיפים לתפוח עץ.
מחבילת תמרים ללא חרצנים או מתמרים חיים מוצאים את הגרעינים וכל חלק קשה אחר(כדי לא לשבור את השיניים) ומוסיפים לתערובת.
טוחנים את אגוזי המלך ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים לה יין ומערבבים טוב טוב עד שנוצרת עיסה אחידה גם מבחינת הטעם.
מגיש:
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון