הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר בוטנים עם הציפה החומה (קלוייה במיקרו כ 4 דקות)
500 ג"ר סוכר
אופן ההכנה
1.ממיסים 1/2 ק"ג סוכר ב-2 כוסות מי ברז
2.טוחנים את הבוטנים במטחנת בשר 3 פעמים (חובה). או במעבד מזון בפולסים עד
לקבלת גרגירים בגודל של סולת
3.מוסיפים את הבוטנים לתמיסת הסוכר ומערבבים ביד
4.מניחים את הכל בסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה בלתי פוסקת, עד
להיווצרות קצף, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה, מכבים את האש,
מקררים, מכסים את הסיר, ולא נוגעים בו במשך יממה שלמה.
מעבירים לצנצנות או קופסאות פלסטיק (לא חובה לאחסן בקירור) לא מתקלקל.
הערה חשובה מאוד:
כשאתם מוזגים מהחרוסת יש להשתמש בכף עץ בלבד, לא בכלי נירוסטה אחרת זה יתקלקל!!!
מגיש:
מקור: נאגי
שתף את המתכון