הוראות הכנה
מרכיבים
כף שום טחון
כף פפריקה מתוקה/חריפה
3 כפות רסק עגבניות
חצי כוס שמן.
חצי כף מלח+ חצי כוס מים.
מיץ מלימון שלם
כפית קימל
כפית כמון
דג לוקוס טרי
אופן ההכנה
לשים בסיר את החצי כוס שמן, השום והפפריקה ולטגן קלות.להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לבשל כ3 דקות.
להוסיף את הרסק עגבניות ולבשל 40 דקות.
להוסיף מים בהתאם לצורך.
לאחר שהרוטב מוכן לסחוט לימון, לשים קימל, כמון וחצי כוס מים ולבשל.
יש לזרות מלח על הדגים חצי שעה לפני שמבשלים אותם ולשטפם במים ואז
להוסיף את הדגים לרוטב ולבשל .
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון